ПРИЧА О „BRAIN“-У (BRAIN STORY)

Одговорно, интелигентно и креативно инжењерство
без технолошких компромиса,
да се свакоме испоручи техничка изузетност.

Одговорно, интелигентно и креативно инжењерство
без технолошких компромиса,
да се свакоме испоручи техничка изузетност.

Наша мисија

Пројектовање ИТ инфраструктура, обезбеђивање ИТ оперативних сервиса и спровођење у пракси најбољег из „class technologies“ ради унапређења вашег пословања у дигиталном свету и ради поједностављења свакодневног рада.

Наша визија

Да постанемо синоним за интелигентна ИТ решења.

Наша прича

„Braineering“ од својих раних почетака полази од идеје да све што правимо мора бити логично и дугорочно. Наши оснивачи су ИТ инжењери који су веома острашћени да испоруче својим клијентима најбоља ИТ решења. То обично значи да нема компромиса када се ради о квалитету. Нема компромиса када се бавимо испоруком онога што је најбоље за наше клијенте. Верујемо да је тај приступ најбољи за све. Нема кратких путева ка дугорочној одрживости и напретку.
„Braineering“ је рођен са идејом да пројектује уобичајене ИТ инфраструктуре и да испоручи свеобухватне ИТ оперативне сервисе, практичном применом најбољег у технологији врхунске класе (class technology). То је логички, дугорочан, одрживи начин за иновације и промену. Коначно, то је пут за дигитално напредовање различитих пословања и њихових свакодневних операција.

Мозак даје пример сложеног, вишефункцијског органа, који се налази у елегантној, малој структури која изгледа једноставно на први поглед, са сопственим под-структурама прилично приближеним до тачке нераздвојивости. То је савршен пример како софистицирани системи треба да изгледају и шта на крају желимо да постигнемо дизајнирањем рачунарских система. Верујемо да је ово најефикаснији модел за дигитално напредовање предузећа и лакоћу њиховог свакодневног пословања.

Прочитај целу причу

Упознајте се са Тимом:

Никола Селак

Оснивач/CTO

Оснивач/CTO

Немања Цветков

Оснивач/CEO

Оснивач/CEO

Марија Селак

Дизајнер решења

Дизајнер решења са више од 15 година радног искуства у ИТ-ју; прикупила је много знања на том путу.

Момчило Дошеновић

Сениор систем инжењер

Сениор систем инжењер са преко 20 година искуства у ИТ-ју, експерт за технологије виртуелизације, сториџ системе и мреже.

Горан Шево

Сениор систем инжењер

Сениор систем инжењер са више од 12 година искуства на пројектима имплементације технологија из богатог VMware портфолија: VMware vSphere, SRM, vSAN, vRealize Suite, vCloud Director.

Никола Милић

Сениор систем инжењер

Сениор систем инжењер, експерт за виртуелизацију дата центара и за заштиту и опоравак податакa, са више од 13 година искуства.

Иван Љубић

Сениор инжењер продаје

Сениор инжењер продаје са више од 12 година искуства са богатим вендорским портфолиом Брејниринга.

Небојша Ивковић

Сениор систем инжењер

Сениор систем инжењер, експерт за Microsoft Advanced Services, виртуелизационе технологије, системе база података и администрацију Linux система, са више од 9 година искуства.

Александар Аврамовић

Сениор систем администратор

Искусни систем администратор са више од 11 година искуства и дубоким познавањем администрације инфраструктурних ИТ технологија и сервиса у великим предузећима.

Стефан Томашевић

Администратор мрежне безбедности

Администратор мрежне безбедности са више од пет година искуства на мрежним и безбедносним технологијама различитих вендора као што су Cisco, Checkpoint, Palo Alto, Aruba и Broсade.

Невена Миладиновић

Јуниор инжењер безбедности мреже

Јуниор инжењер безбедности мреже са више од пет година искуства на мрежним и безбедносним технологијама од различитих вендора, као што су F5 и Checkpoint.

Никша Степановић

Сарадник продаје

Сарадник продаје

Горан Симић

Менаџер развоја

Менаџер развоја пословања за Блиски исток, са великим искуством у интеграцији система, управљању пројектима и ИТ операцијама, као и на R&D пројектима широм различитих индустрија.

Нуша Цветков

Асистент директора

Асистент директора

Ања Јелић

Административни асистент

Административни асистент

Андрија Ивановић

Сервисни инжењер

Сервисни инжењер

Подржани смо од стране:

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

сазнајте више