ПРИЧА О „BRAIN“-У (BRAIN STORY)

Одговорно, интелигентно и креативно инжењерство
без технолошких компромиса,
да се свакоме испоручи техничка изузетност.

Одговорно, интелигентно и креативно инжењерство
без технолошких компромиса,
да се свакоме испоручи техничка изузетност.

Наша мисија

Пројектовање ИТ инфраструктура, обезбеђивање ИТ оперативних сервиса и спровођење у пракси најбољег из „class technologies“ ради унапређења вашег пословања у дигиталном свету и ради поједностављења свакодневног рада.

Наша визија

Да постанемо синоним за интелигентна ИТ решења.

Наша прича

Све што креирамо мора бити логично и дугорочно. Нема компромиса у вези квалитета и онога што је најбоље за наше клијенте.

Наши оснивачи су са том идејом 2015. године стартовали „Braineering“, само двојица њих као почетни тим. Познати по свом искуству, знању и поузданости, они су брзо стекли много клијената само на основу репутације. Први тим се састојао од три инжењера и једне жене из управног тима (administrative team).

Док је поверење у „Braineering“ расло, постигли смо изузетне компетенције са светски највећим џиновима за ИТ технологију виртуелизације. Између осталих, то су „VMware's Master“ и „Professional Services competency“ и „NetApp's Premier partner competency“. Како смо постали „PSOs VMware“-а, то нам је отворило врата да постанемо међународна систем-интегратор компанија са пројектима у Уједињеним Арапским Емиратима и региону Блиског Истока.

Време успеха тек што је почело. „Braineering“ је сада у Србији међу врхунске 3 компаније за ИТ систем-интеграцију. Партнерски смо сарађивали са дистрибутерима у целокупном региону Западног Балкана и развили смо огранак у УАЕ, који се налази у Дубаију, са нашом канцеларијом и малим инжењерским тимом.

Зашто би се ту зауставили? Нећемо! Стварамо производ за светско тржиште, надамо се продору на САД ИТ простору (USA IT scene). Верујемо да ће овај производ бити следећи корак да постанемо глобални синоним за интелигентна ИТ решења.

Кључне године (Milestones):

1. 2015: Компанија је стартовала рад уз идеју да нема компромиса у вези технологије;
2. 2016: Први велики потрошачи: нафтне компаније и банке;
3. 2016: Компетенције великих добављача и продор на страно тржиште: „VMware Master“ и „Professional Service Partner“ и „PSO of VMware“ у Уједињеним Арапским Емиратима.
4. 2018: „NetApp Premier Partner“.
5. 2019: отварање огранка у УАЕ.

Отварање огранка у Дубаију

Почетком 2020. године, отворили смо огранак у бизнис парку Dubai South.